Specialty ყავა რომელიც შექმნილია მსოფლიო Pastry Chef Antonio Bachour-ის მიერ

Specialty-ყავა Costa Rica აყვავებული კატუას ღირშესანიშნაობა, რომელიც მოხალულია Black Honey მეთოდით და მსოფლიოს მასშტაბით გხვდება მხოლოდ ლიმიტირებული რაოდენობით. ყავის ექსპერტებისგან კი უმაღლესი შეფასება დაიმსახურა SCA SCORE: 86

კრემისებრი ნუგა, მდიდარი შოკოლადის და ტკბილი მანდარინის ნოტები

საქართველოში პროდუქციის შეძენა შეგიძლიათ Julius Meinl-ის შოურუმებში და Online www.premiumcoffee.ge

მომზადების მეთოდი: Filter & Espresso Coffee Machine

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები მონიშნულია *