Specialty ყავა რომელიც შექმნილია მსოფლიო Pastry Chef Antonio Bachour-ის მიერ
Specialty-ყავა Costa Rica აყვავებული კატუას ღირშესანიშნაობა, რომელიც მოხალულია Black Honey მეთოდით და მსოფლიოს მასშტაბით გხვდება მხოლოდ ლიმიტირებული რაოდენობით. ყავის ექსპერტებისგან კი უმაღლესი შეფასება დაიმსახურა SCA SCORE: 86
კრემისებრი ნუგა, მდიდარი შოკოლადის და ტკბილი მანდარინის ნოტები
საქართველოში პროდუქციის შეძენა შეგიძლიათ Julius Meinl-ის შოურუმებში და Online www.premiumcoffee.ge
მომზადების მეთოდი: Filter & Espresso Coffee Machine