Burundi Gakenke რეცხვის პროცესი
ფერმა, რომელიც 1,700-ზე მეტ მცირე ფერმერს აერთიანებს და კომპანია Greenco-ს მიერ იმართება. Greenco უზრუნველყოფს აგროტექნიკურ მხარდაჭერას და ახორციელებს პროგრამებს, რომლებიც მიმართულია საზოგადოების სოციალური, ეკონომიკური და გარემოსდაცვითი პირობების გაუმჯობესებისკენ. პროგრამებში შედის ყველა მარცვლის გარეცხვის პროცესებისთვის სადგურის წყლის დამუშავების ობიექტებითა და მზის პანელებით აღჭურვა.
2024 წლის საერთაშორისო ყავის დღისთვის Julius Meinl-ის ბურუნდის Gakenke-ის Specialty ყავა წარმოადგენს განსაკუთრებული ყავის ხელოვნების ნიმუშს და მდგრადი პრაქტიკებისადმი ერთგულებას.
ესპრესო – გემოს პროფილი
ყავის შესანიშნავი არომატი გაჟღენთილია მოხალული ნუში და კარამელიზებული ყვითელი ფორთოხლის ტკბილი გემოებით. თქვენ აღმოაჩენთ წითელი ფორთოხლისა და კარამელიზებული ყავისფერი შაქრის ნოტებს, ხოლო ბოლოს გაჩნდება შავი ჩაისა და ლაიმის ნაზი არომატები.
ყავის მოხარშვის რეცეპტი ორგამი დოზა
მოხალვა: მსუბუქი 2/6
ბასკეტი: 14 გ
ყავა: 16 გ
წყალი: 35 გ
ტემპერატურა: 91°C
კონტაქტის დრო: 24-26 წამი
გემოს პროფილი: ფილტრის ყავა
არომატში გაჟღენთილია ყვითელი ფორთოხლის ტკბილი ნოტები, რასაც მიჰყვება წითელი ფორთოხლისა და კარაქიანი გემოების შერწყმა, ხოლო ფინიშში რჩება შავი ჩაის ნაზი არომატი.
ყავის მოხარშვის რეცეპტი V60-სთვის
მოხალვა: მსუბუქი 2/6 ყავა: 18 გ წყალი: 300 მლ ტემპერატურა: 93°Cჯამური კონტაქტის დრო: 2:30 წთბლუმინგი: 36 გ (30 წთ)წყლის მიწოდების დრო: 1:50 წთ